Velkommen, jeg håber du finder hvad du søger. KarstenFilsoe.dk - Home

Velkommen til KarstenFilsoe.dk | Mail til Web2 "snabela" karstenfilsoe.dk

Alt hvad jeg ved om Motorcykler
Honda CB400
Katana GS650
Bandit GSF600
Ducati ST2
Hjelme
Lædertøj
Touringsliste
MC i Kroatien
MC i Italien
MC i Polen
MC Novelle
Tilbehør
Hvem er Dr. Filsoe
Yoga
Film
VW Passat
USA udvandrer
Min musik og musik er...
På danske læber
Roger Waters
Allan Olsen
Favorit litteratur
Top ti bøger
Mine andre rejser - dem uden motorcykel
Ski ferie
Øst Afrika
Travelling in Iran
Den store USA tur
Den lille USA tur
Marokko
Berlin Guide
Lidt om Danmark

Allan Olsen

Med 'Rygter fra Randområderne' blev han for alvor sat på dagsordenen hos mig. Jeg er opvokset med Vestjysk Visefestival, så jeg har haft fornøjelsen at høre ham der. Det være både med band og med "Dalton Brødrene". Efter at jeg er flyttet til København er Pumpehuset nu blevet rammen om hans optræderne. Jeg besøge hans solokoncert i november 2002, om end at hans scene performance var noget rutine præget, var det en vellykket koncert. Min kæreste er københavner og der er vise ting der er svære at forklare hende om os jyder. Vi er jo underspillet; men Hr. Olsen har luret os af, og med en varm og afvæbnede humor formidler han det i sine sange. Hun var med i Pumpehuset, om end jeg ofte havde spillet flere af de bedste numre, havde det ikke rigtig bidt på hende. Men en live koncert, med "ham der vendelboen" kunne vække interessen for hans store menneske kundskab.

Når man griner, det gør man en hel del til Allan Olsens koncerter, så griner man højest hvis det er noget man kan genkende, enten ved en selv eller ved ens omgangs kreds. Efter koncerten er man simplethen i godt humør, man er ladt op med at livet ikke behøver at være så svært, eller kompliceret, for at have et godt liv ikke nødvendigvis er ens eget stræber liv. Jeg finder en stor del af min opvækst beskrevet i teksterne, og det rammer mig, hvor "uskyldige" vi var, selv når vi lavede ballade. Den viden er jeg meget glad for at have erhvervet. 

 

GÆST,

hedder hans seneste plade. "That man just keep on going" som han sikkert selv vil have formuleret det. Der er efterhånden ved at være så meget presse på ham at vi andre ikke behøver at udtrykke vores mening. Denne gang er anmeldelserne rigtigt flotte og dem er jeg helt enig i. Dog vil jeg dog godt tilføje at jeg modsat anmelderne ikke synes at "lille hul" er en noget særligt; men vil tiden vise om den holder.

Som nævnt, så synes jeg at 'Rygter fra Randområderne' er fortrinligt album og det får også de varmeste anbefalinger som "starter album" hvis man ikke har lyttet til ham før.


Opdateret den
29. december 2004